Canlı Varant Fiyatları Nereden Takip Edilir?

Varantlarda oluşan kazanç fırsatlarını değerlendirmek için canlı varant fiyatlarını birçok platformdan ücretli ve ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Canlı varant fiyatları tıpkı borsada işlem gören pay fiyatları gibi aracı kurum tarafından sunulan işlem platformundan izlenebilir.

Canlı varant fiyatları içinde hisse, döviz, emtia, kıymetli maden, endeks, altın gibi birçok ürün gruplarının fiyatları izlenebilir. Canlı fiyatlar üzerinden teknik analiz yapılabilir hatta varant fiyatlarını etkileyecek haber akışları izlenebilir, uzmanlar tarafından hazırlanan analiz ve raporlar takip edilebilir.

Canlı varant fiyatlarını takip etmek dayanak varlığın fiyatını etkileyebilecek tüm gelişmelerin takibi açısından önemlidir.

Varantlarda işlem yapmak çok küçük miktarlarla kaldıraç sisteminden faydalanarak düşük işlem komisyonları ile cazip kazanç fırsatlarına erişim açısından fırsattır.

Sermaye piyasalarının popüler enstrümanları hisseler, döviz, emtialar, Brent petrol, Standart and Poor’s Dow Jones, BİST 30 gibi yabancı ve yerli borsaların endeksleri dahil çok geniş yelpazede cazip işlem koşullarında yatırım yapılabilir ve beraberinde etkin risk yönetimi sağlanabilir.

Canlı varant fiyatlarının izlenebildiği birçok platformda sadece fiyatlar canlı olarak izlenmez birçoğunda işlem gören anlık varant fiyatları üzerinden teknik analiz yapılabilir, bekleyen emirler, kar al/zarar durdur seviyeleri, alarmlar oluşturulabilir, ekonomik veriler, küresel ve yerel haberler yer alır. Böylece canlı varant fiyatlarını takip ederken hep analiz yapabilir hem de güncel veriler üzerinden yatırım yapabilirsiniz.

Canlı varant fiyatları nereden takip edilir?

Canlı varant fiyatları nereden takip edilir konusunda ise iki seçenek mevcut. Ücretli ve ücretsiz varant platformları. Öncelikle varanların tıpkı hisse senetleri gibi Borsa İstanbul Pay Piyasası ile aynı işlem platformunda işlem gördüğünü dolayısıyla BİST’ten canlı varant fiyatlarına ulaşabileceğinizin altını çizmekte fayda var. Dolayısıyla tıpkı hisse senetlerinde olduğu gibi anlık fiyatlara erişim ücretli. Nu aşamada da karşınıza iki seçenek çıkıyor. Varant hesabınızın olduğu kurum size belirli işlem hacmini aştığınızda bu platformu ücetsiz kullandırabilir fakat işlem hacminiz az ise canlı varant fiyatlarını izlemek için matriksdata.com’a hizmet bedeli ödemeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için https://www.matriksdata.com/website/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Canlı varant fiyatlarını 15 dakika gecikmeli izleyebileceğiniz platformlar

İşte size canlı varant fiyatları takip platformlarının link adresleri;

https://www.gcmyatirim.tr.com/
http://www.bloomberght.com/tv
http://bigpara.hurriyet.com.tr/viop-varant/
http://finans.mynet.com/borsa/
https://www.borsadirekt.com/
http://www.haberturk.com/ekonomi/borsa
http://www.vakifbank.com.tr/
https://borsa.doviz.com/
https://www.isvarant.com/piyasa-analiz/varant-karsilastirma
https://www.garantibbva.com.tr/
https://www.xmarkets.db.com/TR

Canlı varant fiyatlarını varant hizmeti veren finans kurumlarının sitelerinden 15 dakika gecikmeli izleyebilirsiniz.

Yatırımcı dostu GCM Yatırım, canlı varant fiyatları dahil tüm kaldıraçlı enstrümanları takip edebilmeniz ve kaldıraçlı piyasalar eğitimlerinden ücretsiz olarak faydalanmanız, demo hesaplarda pratik yapabilmeniz için üstün müşteri memnuniyeti misyonu ile hizmetinizdedir. Varantlarda ve diğer enstrümanlarda GCM Yatırım avantajları ile işlem yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için kurumun webadresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir